KM-finale for Bråtan

KAMPFAKTA

Frem-31 (KM) - SIL  0-3 (0-1)
Seriekamp, Haraløkka kunstgr.
7.10.09 18:00

Mål: Jørgen Vangsnes, Øystein Holm Larsen (2)
BB: Øystein Holm Larsen

7.10.09: Fremgangen stoppet for seiersvante Stabæk-gutter da Simensbråten banket motstanden gul og blå i KM-semi.

Se bildeserie Se bildeserie

Motstanderne fra Frem-31 hadde gått gjennom 8. div avd. 01 med 13 seire, tre uavgjort og ingen tap, samt 79 scorte mål på 16 kamper - og det mot storheter som Holmlia 2, Asker 3, Bærums Verk 2 og Fossum 2. Med andre ord fryktinngytende statistikk for de blågule, men det var før de kom østover for å møte Bråtan på Haraløkka.

Allerede etter to minutter blir Petter Eriksen felt i 16-meteren. Han kommer seg på beina og fører ballen videre, men på vei ut av boksen blir han felt igjen, og denne gangen peker dommer Nilsen på straffemerket. Fra sidelinja hviskes det om Eikeseth, men Relling går selvsikkert frem - og legger straffen i henda på Frems sisteskanse. Fortsatt 0-0.

Etter vel 25 minutter kommer Vaffel inn etter skadeavbrekk, og snaue fem minutter senere tar Bråtan teten med 1-0. Petter lar skuddfoten hvile og vipper isteden frisparket inn i bakrommet. Der lurer Vaffel og pirker kula inn. - Eriksen mot Frem var som å se Brolin mot Romania i '94, bare at Petter løfter'n, sier Coach P i en kommentar.

Frem skaper også sine sjanser, uten å vise det helt store spillet. Det kunne fort stått 1-1 til pause, men den gang ei.

Etter pause tar SIL mer og mer over, og møter svært lite motstand. Den sortkledde får en spesielt tøff match mot et furtent Frem-lag som ikke er vant til å tape - heldig for oss at Frem mister fokus etter hvilen.

Det ga rom for Øystein til å komme opp fra stopperplass. På nøytral grunn hadde stopperklippen sørget for å ta med støtte fra hjemmebane, og fruen kunne notere to dødballmål - begge etter eminente legg fra "Vifta" Bjørdal. Den første heades suverent inn, den andre settes vel egentlig mest med puppen, men la gå. 3-0 er et godt resultat i KM.

I KM-finalen venter Fremad Famagusta eller Wam-Kam. Wam-Kam er et av de mer habile lagene i årets 8. divisjon, og vil være en formidabel motstander i en eventuell finale. Den andre semifinalen spilles førstkommende lørdag, på Haraløkka kl. 16. Finalen går tirsdag kl. 1830, også det på Haraløkka.


PS! Spilleminutter må som vanlig ses på som nokså omtrentlige, tilbakemeldinger er velkomne. Richardo soner ikke etter å ha mottatt sine tre gule, ettersom de to forrige ble mottatt i samme kamp og dermed telte som utvisning den gang.

Diskuter kampen på forumet

Spillerbørsen


Eirik Bøe Sletten

Keeper, 90 min.

 

 


Fredrik Eikeseth

Høyre back, 90 min.

 

 


Kjetil Nedgården

Midtstopper, 90 min.

 

 


Øystein Holm Larsen

Midtstopper, 90 min.

 

 


Sindre Maurud

Venstre back, 90 min.

 

 


Mathias Relling

Midtbane, 80 min.

 

 


Thomas Underhaug

Midtbane, 90 min.

 

 


Christian Furnes

Midtbane, 35 min.

 

 


Tomas Bjørdal

Venstre kant, 75 min.

 

 


Petter Eriksen

Angrep / midtbane, 75 min.

 

 


Patrick Santos

Høyre kant / angrep, 60 min.

 

 


Jørgen Vangsnes

Høyre kant, 65 min.

 

 


Richardo Røsnes

Midtbane, 45 min.

 

 


Jørgen Bråten Nordby

Venstre kant, 15 min.